Voorpret
Door: Paulien
Blijf op de hoogte en volg de luie fietsers
30 December 2007 | Nederland, Dokkum
Alles begint nu een beetje vorm te krijgen, behalve onze conditie. We waren flink aan het trainen, maar toen het zo koud werd, werden we minder actief.
De fietsen hebben een beurt gehad, de meeste spullen die we mee willen nemen liggen klaar, inentingen en verzekering zijn geregeld.
We hebben twee hele leuke boeken van Bernadette Speet. Zij heeft in haar eentje in Cambodja en Laos gefietst. We willen haar routes zo'n beetje gaan volgen.
Ook de start ligt vast: We gaan naar een guesthouse in Siem Reap, dat wordt gerund door een Nederlander. Daar worden we met fiets en al van het vliegveld gehaald. Heerlijk!
Hij leidt ook een schooltje op het platteland, waar we een handje gaan helpen. Engels spreken met de jonge leraren bijvoorbeeld of spelletjes met de kinderen. Dit lijkt ons een mooie start!
(http://baca-villa.com/nl/CDO/CHHUK/Cambodia-dutch-house-chhuk.html)
Voorlopige plan:
Siem Reap - Chhuk - Phnom Penh - grens Cambodja/Laos - Don Det/ Don Khong - Champasak - Vientiane - Luang Prabang - Huai Xai - Chiang Mai - Bangkok (1 mei weer naar huis)
We hebben er zin in!
31 December 2007 - 18:18
Els:
Van Frieda hoorde ik dat een nichtje van haar in Thailand werkt, ontwikkelingswerk. Ik meen voor een half jaar. Als je meer wilt weten kan je het beste even naar Utrecht bellen! -
06 Januari 2008 - 15:35
Aart:
Mooi plan, mooie presentatie!