Nog 1 week.....

Door: Paulien

Blijf op de hoogte en volg de luie fietsers

25 Januari 2008 | Nederland, Dokkum

De tassen zijn gepakt (12,5 kilo p.p.) en iedereen die ze ziet roept “is dat alles?”
We hebben ook goed nagedacht wat er in moest en het was ook een beetje een sport om alles zo compact mogelijk in te pakken. In Cornwall hebben we ons twee jaar geleden namelijk een breuk gefietst met elk zo'n 25 kilo achterop :-) Het scheelt natuurlijk wel dat we geen tent meenemen en dat het zo warm is in Azie; veel kleren zullen we niet nodig hebben.
De fietsen hebben gister nieuwe kettingen en tandwielen gekregen en fietsen superlicht. Net nog een laatste proefrondje met bagage gefietst, we zijn er helemaal klaar voor!

We hebben allerlei knutselspul gekregen, dit wordt onze handbagage en waarschijnlijk kan alles mee. Dankjewel voor het verzamelen! We hebben een heel leuk boek met actieve Engelse liedjes gekregen, daar zijn we er nu een paar van aan het oefenen, dat wordt vast leuk.

Dit is het voor nu, het volgende bericht komt uit Cambodja!

• 25 Januari 2008 - 16:06

Lisette:

hai allebei!
    wat een stoere actie toch.
    En wat gaat dat snel, nog maar een week!!! en dan zitten wij nog even in de kou en donker, maar jullie avontuur is dan mooi en hopelijk met mooi weer gestart.
    nog een fijne week in nederland!
    Lisette

• 27 Januari 2008 - 12:40

Els:

Lekkere korte koppies, nu zijn jullie echt klaar voor de tocht.

• 31 Januari 2008 - 10:25

Volcmar:

Hi Jan-Willem en Paulien,
    Het ziet er wel iundrukwekkend uit, hoor. En inderdaad, hebben jullie niets vergeten? Ik ben ook blij dat jullie die vlaggetjes hebben gemonteerd. Heel veel plezier met het fietsen en het reizen. Ik hoop dat jullie de website kunnen bijhouden. Ik ben benieuwd. Het moet daar fantastisch zijn...
    Groetjes, Volcmar

• 31 Januari 2008 - 11:46

Aart-Jan En Anna:

Zo, nog een paar nachtjes slapen. Nog wat grijze luchten, kacheltje hoog, nog één winterstorm en dan (met kriebels in de buik?) het grote avontuur tegemoet.
    Een hele mooie tijd toegewenst! Wij lezen en leven mee. Laat die groene vlaggetjes maar wapperen.

Aart-Jan en Anna

• 02 Februari 2008 - 18:57

Jelle:

Ik hoop dat jullie goed zijn aangekomen met fiets en al! Wens jullie veel plezier, pas goed op elkaar! Tot kijk!