kamertje te huur per uur.....

Door: Jan Willem

Blijf op de hoogte en volg de luie fietsers

18 Februari 2008 | Cambodja, Phnom-Penh

Vanuit KC zijn we gefietst naar Udong, zo'n 60 km. Onderweg heerlijke ijskoffie gedronken, laagje gecondenseerde melk, koffie en veel geschraapt ijs, mmmm! Ook onderweg een paar lichte heuveltjes bedwongen zonder een centje pijn. We worden al echte fietsers!

In Udong zijn we naar het eerste guesthouse gegaan dat we tegenkwamen. Allemaal kleine kamertjes met een twijfelaar. De jongen moest aan zijn baas vragen of we er konden slapen. Wij vroegen hem waarom het allemaal zulke kleine hokjes waren, hij zei dat iedereen hier alleen sliep. Het zag er netjes uit dus snel alles geinstalleerd en toen een tripje naar phnom udong gemaakt, tempels op een berg.

Terug bleek het huisaltaar met rode lampjes verlicht te zijn, en kwamen er allerlei vreemde stelletjes op bezoek, deurtje dicht. Wij lagen in het rustige hoekje, 's nachts wel karaoke herrie, af en toe tenenkrommend vals.

Na een korte nacht zijn we de volgende dag naar Phnom Penh gefietst, daarover later meer!

Nu gaan we een hapje eten, tot schrijvens, Jan Willem

• 19 Februari 2008 - 19:48

JJL&R:

Haha in Kuala Lumpur lagen Jeroen en ik ook eens zo, maar dan niet zo luxe in een bed maar op een zeer gore matras op de grond. En met de nodige achtergrond geluiden...Je moet wat over hebben voor low budget:-)