veel plaatjes

Door: Paulien

Blijf op de hoogte en volg de luie fietsers

13 Maart 2008 | Laos, Vientiane

Even een heel kort berichtje -> via deze link kom je bij de foto's van :eatitia terecht van het rondje Bolaven wat we gefietst hebben. Zelfs wij staan er op!

Nog een paar dagen en we zijn in Vientiane, dan volgt er weer een echt bericht. Tot dan!

• 13 Maart 2008 - 10:32

Els:

Leuk al die foto's, kunnen we jullie zelf ook eens zien!

• 13 Maart 2008 - 14:50

Deborah:

leuk die plaatjes, wat zie je er fit uit Paulien! Ennuh, volgens mij een goed teken even geen lang verhaal, jullie hebben het gewoon te druk met genieten!!

liefs, deb

• 13 Maart 2008 - 20:30

Dolfijn-aldeboarn:

-we hebben gisteren hier storm gehad windkracht wel 9a10 zo hard waaide het er zijn heel veel takken uit de bomen in het water gevallen
    zo te zien en te horen bij jullie niet! alleen maar mooi weer en bergen waar jullie tegen op moeten rijden
    - weet jullie al dat ik weer een tweede nestje heb gehad en dat janny op dit moment(duurt nog wel even) maar dat ze jongen geitjes kan verwachten we zijn al bezig om haar weer apart te zetten net als minke(geit) we zetten haar dan in het konijnenhok en de konijnen achter een afrastering in het hok,
    -en zijn jullie al verkleurd of valt dat tegen?
    de groeten van iedereen op de grupstal en de beestebende

• 05 April 2008 - 18:22

Dolfijn-aldeboarn:

al lekker bruin gebakken aan twee kanten?
    hier is de lente net begonen(al kun je er niet veel van merken,)
    janny de geit moet nog steeds bevallen...
    maar onder tussen is maaike de geit wel bevallen van een geitje!
    en de mini schapen(2 witte)zijn wel bevallen van 1, heel lief hoor je moet gewoon eender terug komen om het te zien al dat jonge spul,
    marjolein(schaap) is zo beetje ook uitgerekend rond 4,5,6,7 april dan verwacht ze haar 1ste lammertje
    de mannen zijn ook vertroken ik bedoel;pablo,falco,vito,valentino,vince,
    en faith is verkocht dus die is ook weg!
    boe,boe,snik,snik....
    de groetjes van uit de bevallende glupstal oeps sorry kraamkamer ooooo nee sorry ik bedoel de grupstal en de nevenbende ooo nou doe ik het weer ik bedoel beestenbende....